Kirjoituksiani opetuksesta, koulutuksesta ja vähän muustakin mieltä liikauttavasta.

sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

OAJ:n valtuustovaalien tulos - iloa ja riemua!

Perjantaina selvisi OAJ:n valtuustovaalien tulos. Olen onnellinen ja otettu vaalituloksestani. Sydämellinen kiitos 557 kertaa eli kiitos jokaiselle äänestäjälleni. Tämä antaa puhtia jatkaa edunvalvontatyötä edelleenkin.

Perjantaina juhlimme tyttäreni kanssa hänen onnistumistaan fysiikan kokeissa ja tietysti vaalitulostani. Juhlapäivän kruunasi musikaali Tohtori Zivago. Tyttäreni otti kuvan juuri, kun olimme lähdössä teatteriin.

Valtuuston 150 jäsenestä noin puolet on uusia. EKOAY:n vaaliliitosta pääsivät minun lisäkseni Gretel Ruuskanen, Aki Saariaho ja Jukka Sarpila. He ovat uusia ja edunvalvonnalle omistautuneita valtuutettuja. On ilo olla heidän porukassaan. Varalle pääsivät  Jari Nummela ja Matti Kangasniemi. Meillä on siis myös loistavat varajäsenet.

Vaalipiiri oli näissä vaaleissa erilainen kuin edellisissä vaaleissa. Tässä alueyhdistyksen perustamisen myötä syntyneessä OAJ Pääkaupunkiseudun vaalipiirissä äänestivät Espoo, Kauniainen, Helsinki ja Vantaa. Äänestysprosentti vaalipiirissä oli 63,2%.

Lämpimät kiitokset kaikille EKOAY:n äänestäjille. Iso kiitos myös yhteysopettajille, joiden rooli oli äärimmäisen tärkeä näiden vaalien äänestysprosentin kohottajana.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti